Changekitchen is een groeiende organisatie met meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van organisaties in duurzame verandering en transitieprocessen.

De vaste kern van Changekitchen bestaat uit gedreven mensen die stuk voor stuk veel ervaring hebben in complexe verandertrajecten. Elk met een eigen expertise en domein. Dit zorgt ervoor, dat we altijd de juiste mensen in huis hebben, om voor een opdrachtgever het verschil te maken.

Succes wordt grotendeels bepaald door het aanpassingsvermogen van een organisatie. Dat geldt ook voor onszelf. Changekitchen is daarom flexibel georganiseerd en kent geen hiërarchische managementstructuur. Alle partners werken vanuit hun specifieke expertise en ervaring, en delen dezelfde visie op duurzaam veranderen vanuit het hart van de organisatie. Dat betekent dat al onze mensen onzekerheid, verandering en vernieuwing omarmen. Ze hebben stuk voor stuk een energieke can do mentaliteit, zijn positief en resultaatgericht. En: ze durven hun nek uit te steken om organisaties te faciliteren naar nieuw succes. Zo werken we maximaal vanuit ons motto: het doel is de baas.