H1: 6rem / 95% / -0.2rem

H1: 6rem / 95% / -0.2rem

H2: 4rem / 100% / -0.1rem

H2: 4rem / 100% / -0.1rem

H3: 3.5rem / 100% / -0.1rem

H3: 3.5rem / 100% / -0.1rem

H4: 3rem / 100% / -0.1rem

H4: 3rem / 100% / -0.1rem

H5: 2rem / 100% / -0.05rem
H5: 2rem / 100% / -0.05rem
Subtitle: 0.875rem / 182% / 0rem

Body: 1rem / 182% / 0rem

Leiderschaps

ontwikkeling

Leiderschap zit vol met paradoxen. De tegenstelling tussen betrokkenheid en afstand nemen, tussen innovatie en terughoudendheid, en tussen veranderen en beschermen. Hier mee leren omgaan maakt of je een goede leider bent of kunt worden. Hoe en wie kies jij om te zijn als leider? In onze visie zijn zelfreflectie, bewust worden en het flexibel omgaan met deze paradoxen, de belangrijkste eigenschappen van een goede leider. Wij hebben de expertise in huis om je hierin te begeleiden.

Over deze expertise

Onze aanpak van leiderschapsontwikkeling, maakt je bewust hoe overtuigingen en emoties je gedrag als leider sturen. We beginnen bij jou. Wat drijft je als leidinggevende? Wat is je overstijgend perspectief? Hoe wordt je de leider, die je vanuit je diepste wezen graag wilt zijn? We helpen je bij het vinden van jouw juiste balans. Een balans van keuzes maken, voorbeeldgedrag laten zien, werken aan bewustwording en hoe je omgaat met je energie bijvoorbeeld. Je leert een evenwicht te vinden tussen ziel en zakelijkheid, tussen hard en zacht, tussen taak- en mensgericht leidinggeven.

Een omgeving die verandert, vraagt om meer specifieke vaardigheden van de leider dan een stabiele omgeving. Leiderschap in tijden van verandering betekent: heldere doelen stellen, de organisatie verbinden met de buitenwereld en actief ruimte bieden aan de verandering.

“Doordat ik bewuster ben geworden van mijzelf en mijn omgeving zie en doe ik andere dingen. En dat pakt verrassend goed uit!”

Wij bieden organisaties en leiders:

  • No-nonsense executive coaching. Wij begeleiden (eind)-verantwoordelijken om effectief om te gaan met de complexe uitdagingen en dilemma’s van deze tijd.
  • Incompany trainingen. Om toekomstbestendig te zijn moeten organisaties wendbaar zijn en zich snel kunnen aanpassen aan veranderingen. Wat vraagt dat van leiders? In onze op maat ontwikkelde leiderschapprogramma’s gaan we met die vraag aan de het werk.
  • Open persoonlijke effectiviteitstrainingen. Wij hebben een ruim aanbod verdiepende trainingen op het gebied van leiderschap bij verandering, wendbaar organiseren, systeemdenken en persoonlijke leiderschapsontwikkeling.

Welke leiderschapsontwikkeling gun jij jezelf of je organisatie? Laat het ons weten, we kijken graag wat we voor je kunnen doen.

Neem contact op