H1: 6rem / 95% / -0.2rem

H1: 6rem / 95% / -0.2rem

H2: 4rem / 100% / -0.1rem

H2: 4rem / 100% / -0.1rem

H3: 3.5rem / 100% / -0.1rem

H3: 3.5rem / 100% / -0.1rem

H4: 3rem / 100% / -0.1rem

H4: 3rem / 100% / -0.1rem

H5: 2rem / 100% / -0.05rem
H5: 2rem / 100% / -0.05rem
Subtitle: 0.875rem / 182% / 0rem

Body: 1rem / 182% / 0rem

Strategie en

performance

Wil jij als leider het verschil maken? Wij staan schouder aan schouder naast je. Door effectiever en efficiënter de strategie te implementeren, en door motivatie en enthousiasme in de organisatie aan te boren. Samen maken we moedige keuzes, werken we explicieter, verbinden we boven- en onderstroom en cultiveren we prestatiegerichtheid. Met onze aanstekelijke energie, onze seniors die in jouw schoenen hebben gestaan en onze beproefde CK On aanpak en het Blended Learning Platform committeren wij ons op het resultaat.

Over deze expertise

Strategie en performance verhoogt de impact én betekenis van strategie implementatie en cultiveert performance ontwikkeling door:

  • Samen moedige keuzes te maken door grondoorzaken, perspectief en potentie scherp in beeld brengen, te sturen op prioriteiten – met draagvlak -, het samen vertalen van visie en missie in expliciet handelen.
  • Expliciet werken te stimuleren middels ons beproefde CK On proces, door concrete doelen, dashboards, monitoring van voortgang en ondersteunende structuren in te richten, waardoor talent en professionaliteit beter tot hun recht komen en er geen energie meer weg lekt.
  • Boven- en onderstroom te verbinden, dus lonkend perspectief met urgentie en enthousiasme (→ energie), uitdagende doelen met betrokkenheid en motivatie (→ commitment), scherpe werkprocessen met vertrouwen en verantwoordelijkheid (→ samenwerking).
  • Prestatiegerichtheid te cultiveren, on-the-job, met professionals gestaag werken aan focus en aangescherpte patronen in dagelijks werk, uitgedaagd door specialisten uit de markt en met de strategische inzet van Blended Learning om professionalisering tot een uitzonderlijke gewoonte te maken.

Onze samenwerking met Changekitchen heeft ertoe geleid dat we niet alleen onze efficiency en effectief hebben verhoogd, maar ook onze teamdynamiek en onderlinge samenwerking hebben verbeterd."

Wil je werken aan de team dynamiek in de directie of MT, EBITDA verhogen? Sales verbeteren, delivery stroomlijnen, groei realiseren, explicieter met elkaar werken, synergie bevorderen en/of professionaliseren? Dat begint met een gesprek!

Neem contact op