H1: 6rem / 95% / -0.2rem

H1: 6rem / 95% / -0.2rem

H2: 4rem / 100% / -0.1rem

H2: 4rem / 100% / -0.1rem

H3: 3.5rem / 100% / -0.1rem

H3: 3.5rem / 100% / -0.1rem

H4: 3rem / 100% / -0.1rem

H4: 3rem / 100% / -0.1rem

H5: 2rem / 100% / -0.05rem
H5: 2rem / 100% / -0.05rem
Subtitle: 0.875rem / 182% / 0rem

Body: 1rem / 182% / 0rem

Verander

management

Verandering is er altijd en overal. Binnen de organisatie en daarbuiten. Een belangrijke basis voor succes ligt in het goed kunnen omgaan met verandering. Dat kun je leren. Wij richten ons op het vergroten van het aanpassingsvermogen van organisaties, die blijvend invloed heeft. We helpen organisaties, de inzichten, vaardigheden en flexibiliteit te ontwikkelen, om succesvol om te gaan met verandering. In álle lagen van de organisatie.

Over deze expertise

Succesvol omgaan met verandering begint met het omarmen van vernieuwing en de onzekerheid die dat met zich meebrengt. Wij stellen vast wat mensen belemmert om de verandering te omarmen, vanuit vier invalshoeken: ratio, emotie, intuïtie en energie. Het doorgronden van de organisatie legt belemmerende mechanismes en blokkades bloot en biedt kansen voor vernieuwing.

“Het doel is de baas riepen ze nog. Ik heb het geweten. Ze laten bij Changekitchen pas los als dat wat belemmerd is opgeruimd en de resultaten tastbaar zijn.”

Wij helpen organisaties bij:

  • Het verruimen van de blik. Met een multifocusbril kijken we vanuit 5 perspectieven naar je organisatie. Hoe zorg je dat je betekenisvolle stappen kan zetten en daarbij wendbaar blijft? Waar hebben we rekening mee te houden voordat we aan het werk gaan?

  • Een helder doel stellen. Bij ons is het doel de baas. What is crying out for change? Met expliciete doelen generen we urgentie, focus en energie bij de start van het veranderproces.
  • Het benutten van het aanwezig potentieel. Wij werken in co-creatie. We creëren waarde door te verrijken wat er al is. Want dat is vaak veel. Wat wij daaraan toevoegen is kennis van veranderen en positieve energie.
  • Doen. Wij noemen onszelf ‘veroorzakers’. Wij gaan tot het gaatje om het gestelde doel samen met jou te realiseren. We tonen daarbij moed en pakken aan wat succes in de weg staat.

Wat kunnen we voor jullie organisatie en veranderambities betekenen?

Neem contact op