H1: 6rem / 95% / -0.2rem

H1: 6rem / 95% / -0.2rem

H2: 4rem / 100% / -0.1rem

H2: 4rem / 100% / -0.1rem

H3: 3.5rem / 100% / -0.1rem

H3: 3.5rem / 100% / -0.1rem

H4: 3rem / 100% / -0.1rem

H4: 3rem / 100% / -0.1rem

H5: 2rem / 100% / -0.05rem
H5: 2rem / 100% / -0.05rem
Subtitle: 0.875rem / 182% / 0rem

Body: 1rem / 182% / 0rem

Wendbare

organisatie

Hoeveel jaarplannen, uitvoeringsagenda’s en personeelsplanningen worden in jouw organisatie uiteindelijk anders of helemaal niet uitgevoerd? Omdat ze bijvoorbeeld te diep in een la verdwijnen. Of omdat de markt en omstandigheden ondertussen alweer zijn veranderd. Herken je dit? Dan is het tijd om als organisatie wendbaarder te worden. Tijd voor een agile transformatie.

Over deze expertise

Agile transformatie is de weg naar een manier van denken, werken en organiseren waardoor je als organisatie  beter in kunt spelen op een veranderende omgeving. Agile werken werd groot in de snel-veranderde IT wereld. Ondertussen zien we dat de wereld buiten de IT eigenlijk nét zo snel verandert. Denk aan de nieuwe uitdagingen voor overheidsorganen, veiligheidsdiensten, NGO’s, zorg-, hulp- en onderwijsorganisaties. Gelukkig is het agile gedachtengoed ook hier uitstekend toepasbaar. We vertalen de nieuwste (agile) verandermodellen en technieken om ze begrijpelijk en toepasbaar te maken voor jouw organisatie zodat je een relevante en toekomstbestendige organisatie wordt en blijft.

Onze Agile transformeer-aanpak:

  • We transformeren zonder blauwdruk. We zetten eerst de meest belangrijke strategische problemen centraal en vormen daar een (intern) transformatieteam omheen. Dat team identificeert potentiële oplossingen en experimenteert daarmee in praktijk om direct effect te toetsen. Van daaruit schalen we versie-voor-versie op. Dat geldt zowel voor de oplossingen zelf als voor de wijze van organiseren en samenwerken.
  • De mensen zélf brengen verandering teweeg, niet hun rapporten. Daarom focussen we meer op verandering van professioneel gedrag, dan op tools en methodieken.  
  • Transformatie is een leerproces. Daarom gaan we een partnerschap aan en doorlopen we samen het traject van: voordoen, samen doen, zelf doen.
  • We besteden veel aandacht aan agile leiderschap, want daarin ligt de sleutel tot echt duurzame agile transformatie.

“Agile transformatie is voor ons geen verandertraject meer; het is onze way of working geworden.”

 

Toe aan structurele wendbaarheid?

Neem contact op